Om oss

Vi tar omsorgsfullt hand om din hund

Hur kan vi hjälpa dig?

Kayogården

Här på Kayogården bor jag Jeanette, ägare till pensionatet, och Peter delägare samt alltiallo (vaktmästare, hundskötare m.m.).

Vi har för tillfället två stycken hundar: Roxy som är en 9 år gammal schäfer/Shiloh och Sheldon Cooper som är en harlekin beauceron på snart 1 år.

Jag har ett stort djurintresse och har länge funderat över hur jag ska kunna kombinera arbete med hobby. I December 2021 flyttade vi till Gömmet i Svartedalen som ligger ca 15 minuters bilfärd från Kungälv. 2021 gick jag hunddagisutbildning via hundteknik och 2022 öppnade vi sedan Kayogården hundpensionat.

Att pensionatet fick namnet Kayogården är efter vår Beauceron-tik Kayo. Då hon betydde väldigt mycket för oss var det en självklarhet att pensionat skulle få namnet Kayogården och så blev det.

Vi tar för tillfället in ca 10 hundar åt gången och anpassar antalet hundar med våra ordinarie arbeten så tiden räcker till. Tanken är att utöka denna verksamhet och anställa personal om efterfrågan blir stor, då vi har ca 25 godkända hundgårdar så kan detta bli möjligt inom kort.

Vi har även en appellplan som går att hyra samt två inredda friggebodar för uthyrning. Ställplats för husvagn och husbil finns med.